lauantai 21. heinäkuuta 2018

Tiiseri: Shazam! (2019) & Aquaman (2018) Trailer & Godzilla - King of the Monsters (2018) Trailer


Supersankariversio Tom Hanksin Bigistä.
Näyttää tiiserinsä/trailerinsa perusteella
paremmalta kuin osasin odottaa.
Tulee varmasti katsotuksi, kun joskus kohdalle osuu.

Yllätyin positiivisesti. Näyttää yhtä aikaa hauskalta, jännittävältä ja mahtipontiselta. Aika hyvin kaverilta, joka juttelee kalojen kanssa. DCEU:lla on vielä toivoa paremmasta tulevaisuudesta.

Edellisellä kerralla ihmiset olivat Godzillaa
tärkeämpiä. Toivottavasti näin ei ole nyt. 

2 kommenttia:

...noir kirjoitti...

Pakko myöntää, että alunperin ennustin Shazamin epäonnistuvan pahasti koska se näytti pelkältä vitsiltä, mutta myöhemmin kun näin trailerin niin tajusin mitä sillä ajettiin takaa. Tuo Tom Hanksin Big on varsin osuva huomio sillä sellainen elokuva Shazam taatusti haluaakin olla, vain lisäten mukaan lapsen näkemyksen supersankarina olosta. Eri asia tosin on, että vaikka uskonkin tajuavani pointin ja se on varsin nokkela sekä sopiva idea hahmoa ajatellen (lapsi aikuisen supersankarin ruumiissa) niin ylettyykö se ymmärrys esimerkiksi kaupalliseen kannattavuuteen, vai estääkö pinnallisesti naurettava ulkoasu sisälle näkemisen.

Tuoppi kirjoitti...

Lienee tässäkin pätkässä ne vakavatkin hetkensä, sillä pelkillä nauruilla ei pahiksia vastaan taistella. Ei ainakaan siinä vaiheessa, kun vastaan asettuu Black Adam, jonka olemassa oloa voisin veikata pohjustettavan loppukrediittien aikana tai niiden jälkeen.