keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Kaikki olikin vain unta...


Viime yönä tulin katselleeksi unen, jossa täkäläisten televisiokanavien yhteisessä lehdistötilaisuudessa ilmoitettiin tositelevisiohömpötysten lopullisesta poistumisesta töllöttimistämme. Syyksi moiseen tempaukseen kerrottiin Ylen, Maikkarin, Nelosen ja Suomi-TV:n yhteistuotannon täydellinen floppaaminen. Ohjelma, jossa etsittiin Suomen seuraavaa huippuruumiinavaajaa, kun ei oikein jaksanut katsojia kiinnostaa.

Reality-sarjojen jättämien aukkojen paikkaamiseksi, ohjelmistopomot lupasivat hommata esitettäväksi vain pelkkää laatua. Ei mitään turhaa tai tyhjänpäiväistä. Ikinä. Voitte vain arvailla kuinka innoissani olin tässä kohtaa untani. Big Brotherit sun muut turhakkeet olisivat nyt taakse jäänyttä elämää. Moisia kammotuksia ei enää täällä nähtäisi. Olin onnesta lähes soikeana kunnes... havahduin putkiremppaajien käytävästä kantautuneeseen älämölöilyyn. Kaikki olikin ollut vain pelkkää unta....

2 kommenttia:

junik kirjoitti...

En sentään nähnyt unta samasta aiheesta mutta eilen satuin pähkäilemään juuri tosi-tv:n nykytilaa. Pahasti näyttää meinaan siltä että tulevaisuus tuo mukanaan vain enemmän ja enemmän tosi-tv:tä. Niinpä suunta saattaakin olla se että aivan kaikkialle ihmisiä valitaan vain tosi-tv:n käsittämättömien kilpailuiden ja puhelinvaintaäänestysprosessien kautta.

Kansanedustajille tämä olisi kenties ehkä oikein hyvällä tavalla kiduttava juttu ja kansalaisille parasta viihdettä, mutta aattelepas jos vaikka sun putkiremppaajatkin ois valittu tosi-tv:mäisesti? Vaikkapa rempan edistyessä. Tv-hemmot tuppais sisään joka päivä ja joku tyyppi putois pois kyydistä kerran viikossa ja niin saatais sitten vaan voittajaremppaajan kohteessa kaikki valmiiks. Eiks ois kivaa?

Tuoppi kirjoitti...

No jos suunta on tuo, niin eipähän tartte meikäläisen sitten enää telkkaria katsella. Tosin en minä sitä juuri nytkään paljolti tuijoittele. Kun ei sieltä tule minulle enää mitään mieleistä...

Onneksi remppa on kohdaltani jo ohi. Ei tartte pelätä tuota ehdottamaasi :D