tiistai 5. huhtikuuta 2011

Katsottua

Pikainen katsahdus viime päivinä katsastamiini elokuviin....

TRON: Legacy: Visuaalisella näyttävyydellä sekä Daft Punkin uskomattoman hienolla soundtrackilla varustettu scifi-trilleri, joka tarinansa puolesta olisi saanut olla parempikin. Bruce Boxleitneria oli mukava nähdä pitkästä aikaa vähän isommissa ympyröissä. Miestä kun ei juuri ole näkynyt sitten Babylon 5:sen.



Machete: Juron väkivaltainen Grindhouse-pätkä, jossa Danny Trejon esittämä Machete pistää isoine veitsineen ukkoa läjään sen minkä ehtii. Ei mikään maailmaa muuttava elokuva, mutta yhden illan viihdykkeenä meni ihan mukavasti.


Nude Nuns with Big Guns: Paljon puhuva nimi, eiköstä vaan. Grindhousea tämäkin. Tosin aikalailla keskinkertaisesta sellaista. Tarantinon käsissä tästä olisi voinut tulla jotakin niin paljon parempaa. Noh, ei aina voi voittaa. Ei edes joka kerta.


Taken: Luc Bessonin tuottama ja Pierre Morrellin ohjaama toimintatrilleri, jossa Liam Neesonin esittämä entinen agentti matkaa Pariisiin pelastamaan albanialaisten ihmiskauppaajien kynsiin päätynyttä tytärtään. No joo. Ihan viihdyttävä pätkä siitäkin huolimatta, että mitään uutta tai mullistavaa se ei tuonut kuluneeseen ja monen kertaan kaluttuun juonikuvioon.


Että tämmöisia liikkuvaan kuvaan ja ääneen perustuvia teoksia olen enimmäkseen viimeaikoina katsellut. Olisin toki voinut tehdä noista kaikista omat erilliset arvostelunsakin, vaan laiskuus voitti ja päädyin siten tämmöisen pikaisempaan ratkaisuun. Mutta olkaa huoleti. Kyllä minä niitä arvostelujakin tänne jossakin kohtaa taas väsäilen. Heti kun siihen aihetta löytyy....

2 kommenttia:

junik kirjoitti...

Tron on ollu katsomisjonossa jo vaikka kuinka kauan. Tiiä sitte koska se tulis katottua, mutta ois niin kamalan kiva jos se omasta mielestä menis edes siihen katsottavaan kategoriaan.

Machetesta en tykänny loppujen lopuks. Sen sortin vitsinvääntöä ei jaksanu niin kauaa kun se leffa kesti.

Alastomia nunnia enno nähny. Ei täälläpäin sellasia kulje. En ainakaan myönnä.

Taken oli ihan ok. Kuten sanoit ja vielä: kyllä tää leffa parempi on kuin moni muu koska toteutus on kuitenkin kohtuurealistisen oloinen. Liam Neeson tuntuu osaavan tuon realistisuuden.

Tuoppi kirjoitti...

Usko tai älä, mutta noita alastomia nunnia löytyy jostakin kumman syystä videovuokraamoista kautta maan :D