tiistai 7. helmikuuta 2012

Dredd Movie Stills

Muutama kuvanen ensi syksynä Amerikoissa ensi-iltansa saavasta (Judge) Dreddistä....


2 kommenttia:

...noir kirjoitti...

Luin Empiresta jonkinlaisen artikkelin tästä elokuvasta ja kyllähän sitä into heräsi. Aika diplomaattisesti uuden tekijät välttelivät kritisoimasta Stallonen versiota, mutta jostain syystä he kuitenkin tahtoivat tehdä selväksi, etteivät tämän elokuvan tuomaripuvut tule olemaan yhtä epäonnistuneitä. Siis häh? ABC-soturin lisäksi juuri tuomareiden puvut olivat mielestäni aiemman version onnistunempia juttuja ja eipä nämä uudet puvut (etenkään kypärä) nyt niin dramaattisesti eroa. Kunhan ovat vain likaisempia ja kuluneemmaan näköisiä.
Lawgiver näyttää ihan yhtä hupsulta kuin ennenkin.

No, pääasia on että jos mukana on huumoria, niin se on sitä sarjakuvan sysimustaa sellaista, eikä Rob Scneideria.

Btw. Minusta Stallone oli varsin sopiva Dreddiksi, joskin suuri virhe oli se kypärän poistaminen.
Urban näyttää ihan sopivalta, eikä ole niitä kaikkein huonoimpia näyttelijöitäkään.

Se tosin hieman huolestuttaa, että kun tuossa on Judge Anderson, niin mennäänkö tarinallisesti enemmän sinne fantasialinjoille, johon haluttu vakavuus ei pakosti istu mukaan. Tosin, jos sillä saadaan mukaan Judge Death, niin väliäkö fantasialla.

Tuoppi kirjoitti...

Kun noita kuvia tänne keräilin, niin bongasin myös juuri tuon mainitsemasi Empiren kannen. Itse lehteä en ole livenä nähnyt ja näin ollen juttukin on jäänyt lukemati, mutta varovaisen innoissani olen tästä Dreddin uudesta tulemisesta. Sen kun pitäisi olla astetta synkempi ja rosoisempi kuin Stallonen väliin campin puolelle mennyt tekele...

Jep. Stallonen version asut olivat minustakin varsin onnistuneita ja lähdemateriaallille uskollisia. Ei niissä mitään vikaa ollut. Kun taas tässä uudessa tuo Urbanin käyttämä kypärä on hänelle mielestäni liian iso. Mutta muutoin aika samoilla linjoilla näytettäisiin kuitenkin menevän Stallonen vastaavan kanssa....

Ei taida Rob Schneider ihan sopia tämän leffan kuvioihin. Ja se jos mikä on hyvä juttu se. Kaveri kun ei ole koskaan ollut mielestäni mitenkään erityisen hauska. Pikku rooleissa häntä siedän pitkin hampain, mutta oman leffansa tähtenä... ei puhettakaan.

Urban sanoi jossakin (mikäli nyt oikein muistan), että kypärä pysyy tällä kertaa päässä. Saas nyt nähdä sitten käykö niin?

Judge Death! Hell yeah! :D