lauantai 11. helmikuuta 2012

Traileri: Osombie (2012) teaser

Bin Laden is back! And this time he wants to eat you alive....


Synopsis: The story follows Dusty, a yoga instructor from Colorado, who is on a desperate rescue mission to save her crazy brother Derek, a conspiracy theorist who is convinced Osama Bin Laden is still alive, despite having been buried at sea. In Afghanistan, Dusty falls in with a team of NATO Special Forces on a secret assignment. Turns out Derek is not so crazy after all, and that Osama has returned from his watery grave and is making an army of zombie terrorists. When the group crashes headlong into the growing zombie apocalypse, Dusty and the troops must find and destroy the root of the zombie insurgency before it infests the rest of the world.


2 kommenttia:

...noir kirjoitti...

Yllättävää, että trailerin perusteella Ozombie ei olekaan pelkkää komediaa, vaan näyttää jopa hiukan asialliselta.

Olenkin muuten useampaan otteeseen miettinyt, että miksi zombieleffoissa ei juuri ole julkkiszombeja ja vieläpä vakavasti esitettyinä. Olikohan se Day of the Dead jossa näkyi kyllä Chaplin-imitaattori, Dawnin remakessa vitsailtiin joidenkin zombien näyttävän julkkiksilta ja Zombielandissa oli Bill Murray. Mutta kaiken loukkaavuuden uhallakin sanon, että olisihan aika kova veto pistää joku "äskettäin" kuollut julkkis eläväksi kuolleeksi ja kyseessä ei olisi Bin Ladenin kaltainen hahmo, vaan joku vaikkapa Heath Ledger.

Tuoppi kirjoitti...

Jep. Komediaksi minäkin tätä ensin luulin, mutta traileri paljasti ettei se ihan kokonaisuudessaan tosiaan sellainen olekaan. Ihan hyvä niin... kai.

Kaippa siinä on se, että tekijät saisivat kyseisen julkkisen lähiomaiset välittömästi niskaansa. Oikeusjuttuja tulisi ja rahaa palaisi mahdollisiin ja mahdottomiin korvauksiinkin. Sitten taas toisaalta... Osamallakin on lähiomaisia. Ja tässä tapauksessa luultavasti ovat hieman pelottavampia otuksia kuin ihan tavis iskä tai äiskä.... Nämä immeiset kun suuttuupi, niin ans kattoo kuinka sitten suu pannaan...