torstai 2. elokuuta 2018

First Look: Terminator 6 (2019) leading ladies

Vas. oik: Natalia Reyes, Mackenzie Davis, Linda Hamilton

Miltäs näyttää noin niinkuin teidän muiden mielestä? Minulle tuli tuosta kuvasta nimittäin erittäin vahvat Ghostbusters 2016 fibat. Hieman kyllä nyt huolestuttaa tämän uuden Terminaattorin puolesta, vaikka Linda ja Arnold mukana menossa siinä ovatkin.

4 kommenttia:

corum81 kirjoitti...

Tuntuu vähän kuolleen hevosen piiskaamiselta kun näitä jatko-osia pitää tehtailla.

Onneksi tässä sentään on Linda Hamilton vaikka vahvasti epäilen, että kuudennesta jatkiksesta voi syntyä mitään hyvää. Toivottavasti olen kuitenkin väärässä.

Tuoppi kirjoitti...

Ensinnäkin kiitos kommentistasi. Mukavaa, että pääsit poikkeamaan ja tuomaan siten edes hitusen vaihtelua tähän tylsähköksi käyneeseen rutiiniin, jota blogaamiseksi kutsutaan.

Sitten asiaan eli Hollywood pelaa jälleen kerran varman päälle tässäkin. Terminator on tuttu nimi, joten pukumiehet ovat hyvin ilmastoiduissa toimistoissaan tulleet jälleen kerran siihen tulokseen, että nimi myy ja ihmiset ryntäävät siksi teattereihin leffaa katsomaan. Luultavasti näin käykin, vaikka tämäkin sarjan parhaat päivät on jo nähty. Toinen juttu, joka huolestuttaa on Social Justice Warrior meininki ja kaikenlainen politikointi, joita kumpaakin pusketaan väkisin nykyisin joka leffaan. Siksi tuosta kuvasta hieman huolestuin, verraten sitä Ghostbusters 2016:sta. Saatan toki olla väärässä ja luultavasti olenkin. Silti hieman pelottaa mitä tuleman pitää. Lindaa on kyllä mukava nähdä vaihteeksi isommissa ympyröissä, joten hänen ja Arnoldinkin vuoksi tulen tämänkin osan jossakin kohtaa katsoneeksi.

corum81 kirjoitti...

Tulee vähän sellainen inhoreaktio kieltämättä ja alkaa niputtamaan tälläiset naispainotteiset "remaket" vaikka tämä nyt ei sinällään remake olisikaan, niin samaan kategoriaan, että elokuva on tehty vain tietyn aatteen edistämiseksi tai lähinnä koska se aate on muotia eikä niinkään taiteellisen vision takia.

Toki raha laulaa ja on aina laulanut elokuvabisneksessä, mutta harmi vaan että minulle tärkeä aate on tuolla tavalla tuotteistettu ja sen varjolla tehdään sekundaa suurella budjetilla. Tosin ei saa vielä tuomita! :D

Tuoppi kirjoitti...

Tuo oli vasta ensimmäinen kuva, joten ehkä on parempi pitää vielä mölyt mahassa. Katsotaan sitten, kun elokuva jossakin kohtaa ulos tulee, että mitä olemme mieltä siitä silloin. Mutta syntyi tästä ainakin alustava keskustelu, joten kiitos sinulle siitä. Näitä tämmöisiä tässä olen vähän kaipaillutkin viime aikoina enemmältikin.