lauantai 16. heinäkuuta 2011

Traileri: The Thing (2011)


No joo. Kaipa tämä(kin) Thing tulee jossakin kohtaa katsottua, vaikken kovin innoissani siitä olekaan. Uusia monstereita kehiin, Hollywood. Ei tarttis siten näitä vanhoja kierrätellä loputtomiin...

Ensi-ilta USA: 14.10.2011

2 kommenttia:

...NOIR kirjoitti...

No voi Jeesus sentään, johan oli masentava traileri. Vaikutti niin pahasti Carpenterin versiota kopioivalta, että oikein pahaa teki. Kunhan nyt ollaan vain päivitetty efektejä ja pistetty mukaan naishahmo.
Hyvin, hyvin,,, hyvin masentavaa. Etenkin kun ottaa huomioon, että Carpenterin versio on itsessään parhaimpia esimerkkejä siitä kuinka remaket tulisi tehdä.
Ja niin kuin tämänkin elokuvan kohdalla pierettiin lämmintä ilmaa siitä kuinka se ei ole remake vaan prequel, jonka muka tulisi olla aivan ja totaalisen erilainen.

Ei ole aiempia Thingejä voittanutta.

Ja hei, näinkö oikein, että sinne oli jopa kopioitu lähes sellaisenaan se Carpenter-version hämähäkkipää?

Tuoppi kirjoitti...

Justaansa tuossa yhden kaverin kanssa puhuttiin kuinka tekijät ovat kopioineet kaiken mahdollisen (ja mahdottomankin) suoraa Carpenterilta. Eli se siitä erilaisuudesta. Tähänkin projektiin annetut rahat olisi kannattanut mieluummin käyttää johonkin omaperäisempään rojektiin, mutta eihän Hollywood voi sellaista tehdä. Omaperäisyys kun ei näinä päivinä myy. Riimeikit, prequelit ja jatko-osat (oli ne sitten kuinka huonoja tahansa)taas tekevät niin ja siksi niitä pukkaa esiin joka tuutista...