perjantai 3. kesäkuuta 2011

Tarkoituksena katsoa: 10 000 BC


Tänään yritän tehdä jotakin sellaista, jolla saattaa olla pitkäaikaisia vaikutuksia mielenterveyteni suhteen. Katsoa Roland Emmerichin ohjaaman elokuvan 10 000 BC. Haaste on kova, mutta uskon pystyväni suoriutumaan tästäkin kammotuksesta joteensakin ehjin nahoin. Selvisinhän minä aikoinaan järjissäni Battlefield Earthistäkin. Vaikka tiukkaa se kyllä teki.

Jos minusta ei tämän postauksen jälkeen kuulu pihahdustakaan, tiedätte jotakin kamalaa tapahtuneen. Näin käydessä jätän jälkeeni kuvamateriaalia, jonka joku voi sitten löydettyään toimittaa kaikille mahdollisille elokuvayhtiöille. Jos vaikka found footage-tyylisen leffan markkinoille pykäisivät tai jotain. Mutta nyt... Cover me, 'cause I'm going in.... :D

4 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Älä kaato! Saat muutoin heittää mielenterveydelle hyvästit.

Tuoppi kirjoitti...

Myöhäistä. Leffa pyörii jo...

Mörri kirjoitti...

Huh, ite en oo vielä uskaltanut tähän ryhtyä. Saattais mennä taas historiankirjat uusiksi minun päässä, kun unohtaisin, ettei kyseessä ole dokumentti (kai?)
Mut ehkä vielä joskus tän katson...kunhan eka toivun Armageddon-traumasta.

http://twopinkflamingosatthemovies.blogspot.com/

Tuoppi kirjoitti...

No juu. Historialliseksi dokumentiksi tätä leffaa ei kyllä parhaalla tahdollakaan voi kutsua. Sen verran metsään se siinä suhteessa menee. Ja elokuvanakin se oli aivan käsittämättömän luokaton teos. Isolla rahalla tehtyä sontaa, kuten saman ohjaajan 2012:kin.