torstai 20. lokakuuta 2011

Traileri: Piranha 3DD (2012)


Ensi vuonna ilmestyvän Piranha 3DD:n tiiserin voipi halutessaan käydä katsomassa täältä.

6 kommenttia:

junik kirjoitti...

3DD?

:D :D

Trailerista ainakin löytyi aivan kaikki se, Hasselhoffia myöden, mikä tuntuisi vievän tätä leffaryhmää niin naurettavaan suuntaan että taitaa suorastaan parantaa tasoa entiseen verrattuna.

Todella huonon tekee hyväksi vain riittävä määrä huumoria. Ja mitä huonompi, sitä enemmän täytyy lyödä yli. Tässä on ehkäpä kenties tehtykin niin.

Mut hetko... oliko tää samoilta tekijöiltä kun aiempi Piranha?

Tuoppi kirjoitti...

Juu. 3DD. Taisivat vilahtaa tuossa trailerissakin. Moneen eri otteeseen vieläpä :D

Eihän tämän tyyppisiä leffoja voi mitenkään tehdä otsa rypyssä. Tekijätkin ovat sen oivaltaneet ja heittäneet homman oikealla tavalla läskiksi. Eka osa toimi sen takia vallan mainiosti ja luultavasti tämä toinenkin tekee samoin :D

Tuossa julisteessa meitiä informoidaan, tämän jatkoilun takana olisivat Feast elokuvan tekijät. Eli eri porukka on puikoissa tällä erää. Mutta huolestua ei silti kannata, sillä Feast oli leffana vallan mainio monsteriörvellys. Eli hyvissä käsissä tämä Piranha 3DD on :D

Joku kirjoitti...

( . )( . )

Mistä puheenollen, asiallinen juliste taustakuvana.

Tuoppi kirjoitti...

Heh, hyvä jos kelpoo nääs :D

Joku kirjoitti...

Vähän kyllä epäilevällä kannalla noin yleisesti olen (tissit) siinä, mahdetaanko nykyään juurikaan viitsiä tässä lajissa (tissit) tehdä kunnon elokuvia. Voi tietysti olla, että olen tässä aivan väärässäkin. ;-)

Chasers oli hyvä, siinä oli hyvinkin hyvät (tissit), ilman, että elokuvaa kuitenkaan pelkästään niiden vuoksi ajanvietteekseen katsoisi. Vaan jos kuitenkin haluaa nähdä oikein nätin taidepläjäyksen (tissit), jossa on syvempääkin merkitystä kuin vain (tissit) tai ajanviete, mutta silti myös ne (tissit), suosittelen vaikkapa elokuvaa Cashback.

Tuoppi kirjoitti...

Pistänpä molemmat suosittelemasi (tissit) korvan taakse. Kiitos (tisseistä) vinkeistä... :D