torstai 6. lokakuuta 2011

Tuleva Bond mahdollisesti nimettyJärjestyksessään 23. Bond-seikkailu on nyt sitten saanut mahdollisen nimensä. Mikäkö se on? No minäpä kerron. Skyfall. Juuri niin. Skyfall. Ei mielestäni kovinkaan hyvä nimi. Mutta sillä nyt ei niin kauheasti väliä ole, mikäli leffa muuten on sisällöltään hyvä. Ja Quantum of Solacen jälkeen se olisi vallan suotavaa, sillä se pätkä oli kaikin puolin pettymys.

Skyfallin ensi-ilta (USA) on 9.1.2012. Ohjaajana toimii Sam Mendes. Bondina jatkaa Daniel Craig kuin myös Judi Dench Ämmänä. Huhujen mukaan Ralph Fiennes olisi myös mukana, esittäen mahdollisesti Ernst Stavro Blofeldia... Bond-tyttönä keimalee ranskalaisnäyttelijätär Bérénice Marlohe.

5 kommenttia:

Mörri kirjoitti...

AAAH IHANATA!

Tiinanen kirjoitti...

Edellistä lainatakseni: ihanata! Sam Mendes on niin nero, ettei leffasta ihan surkea voi tulla. Ralph Fiennes on tehnyt niin mielenkiintoisia pahisrooleja, että odotan suurella mielenkiinnolla. :)

Tuoppi kirjoitti...

Tiinanen ja Mörri: Toivokaamme parasta, peläten samalla sitä pahinta tämän Bondin suhteen... :D

Joku kirjoitti...

No mutta, mikäs nimessä vikana? Sitä vaan, että miksei se voisi yhtä hyvin olla vanha kunnon klassinen Bond-elokuvan nimi; minusta on. Vaikka ei nimi siltikään leffaa, jos ei...

Jatketaanpa sarjassamme tyhmiä kysymyksiä; se sama Sam Mendes, joka American Beautyn ohjasi?

Tuoppi kirjoitti...

Nimi on enne ja sitä rataa. Noh, niinkuin tuossa tekstissä totesin, nimellä ei ole niin kauheasti väliä, jos muut osa alueet pelittävät kunnolla nääs :D

On. Sama mies. On ohjannut myös toisen vallan loistavan pätkän... Road to Perditionin....