keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Traileri: Jurassic World (2015)4 kommenttia:

...noir kirjoitti...

Varmasti tulee katsottua ja ostettua itsellekin sillä olen pitänyt kaikista kolmesta aiemmastakin, mutta jaa-a, ei tämä nyt trailerillaan vakuuttanut. Se trailerin traileri herätti enemmän innostusta.

Vaikka tuolla Jurassic Worldin huvipuistojutulla koetetaan ilmeisesti muistutella ensimmäisestä (ja parhaimmasta) osasta, niin minulla tuli enemmänkin Jurassic Park kolmonen mieleen, mikä saattoi johtui siitä uudesta piilossa olleesta dinosta joka toi mieleen sen kuinka kolmososaa mainostettiin Tyrannosaurusta pahemmalla pedolla, eli Spinosauruksella. Joka toki oli ihan kiva lisä joukkoon, mutta jäi silti T. Rexin varjoon.

Tuoppi kirjoitti...

Tämä leffa taitaa olla vähän sellainen kootut teokset edellistä leffoista. Ideoita otettu niin ekasta kuin kolmannestakin osasta. Sentäs kuitenkin uudet naamat saaneet mukaan tähän neloseen, että onhan se ainakin jollain tapaa uutta se. Katson ja luultavasti ostakin. Muiden seuraksi tuonne hyllyyn.

M kirjoitti...

En olisi uskonut etukäteen, mutta tämä sai minut jopa innostumaan Jurassic Worldista. Hyvin rakennettu traileri, toivottavasti leffa ei petä.

Tuoppi kirjoitti...

Se petymmekö vaiko emme selviää sitten ensi keväänä, kun leffa saapuu meitiä kaikkia lähellä oleviin teattereihin...