keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Bruce Lee Has Done the Impossible... ...HE'S SURPASSED HIMSELF!!!

Muutamat hankinnat tähän kohtaan...


Look, Up in the Sky: The Amazing Story of Superman: Teräsmiehen historiikki dokumentaariseen muotoon sovitettuna. Kertojana Lex Luthoriakin näytellyt Kevin Spacey.

Sherlock Holmes Collection: BBC:n tuottama ja Peter Cushingin tähdittämä Sherlock Holmes kokoelma. Pitää sisällään seuraavat jaksot: The Hound of the Baskervilles (Osat I ja II), A Study in Scarlet, The Boscombe Valley Mystery, The Sign of Four sekä The Blue Carbucle.

Last Man Standing: Ei, tämä ei ole se Bruce Willisin Yojimbo variaatio, vaan Jeff Wincottin vuotta aiemmin (1995) ilmestynyt turpiinmättöpätkä. En muista aiemmin tätä nähneeni, mutta oletan sen olevan etukäteisesti aikasta kehno tuotos. Voin toki olla väärässäkin, vaan tuskinpa sittenkään.

Bloodfist II & Bloodfist III: Ykkösenkin olisin ostanut, mutta eipä sitä sieltä divarin hyllyltä valitettavasti löytynyt. Sama pätee myös noiden kahden jälkeen tehtyihin jatkeisiinkin. Mutta nuo sentäs löysin, joten onhan sekin jo jotain se.

Assault on Wall Street: Uwe Bollin parempaa tuotantoa edustava elokuva, josta sekä ...noir, että myöskin Movie Manian Jessus ovat kumpainenkin kirjoittaneet omat arvostelunsa. Ehkä joku päivä minäkin liityn siihen joukkoon.


Sweepers: Dolph Lundgrenin tähdittämä toimintapätkä, jota en kuolemaksenikaan muista aiemmin nähneeni. Miksi sitten tuo kansi tuntuu minusta jotenkin niin hiton tutulta?

The Human Shield: American ninja Michael Dudikoffin tähdittämä terroristipätkä, jota tätäkään en muista aiemmin nähneeni. 

Extramarital: Varmaan aika kakka pätkä, mutta kun tässä näyttäisi olevan mukana niin Tracy Lords kuin myös Jeff Faheykin, niin en tohtinut olla sitä ostamati.

Space Fury: Avaruudessa kukaan ei kuule raivoamistasi. Paitsi Michael Pare.

Game of Death & Fist of Fury: Ei liene vaadi isompia esittelyjä. Kahden levyn erikoisversioita kumpainenkin. Ekstroja katseltavaksi ihan hitokseen kumpaisessakin nääs.

Sokerina pohjalla:

  

6 kommenttia:

...noir kirjoitti...

Etenkin nuo Cinefantastique-lehdet saavat kuolaamaan.

Tuo Teräsmies-dokkari on varsin mukavaa katseltavaa, mutta tuntuu sen verran Superman Returnsin promomateriaalilta, että sen olisi voinut sisällyttää sen elokuvan lisämateriaaleihin.

Tuoppi kirjoitti...

Täytyy äkkiä laittaa ne takaisin muovitaskuihin, ettet kastele niitä, heh. Joo, itse olen aina tykännyt mainitun lehtykäisen kansitaiteesta. Nuokin kaksi ovat pienoisia taideteoksia. Vaivaa siis on nähty. Ainakin hiukka enemmän kuin jonkun Seuran vastaavan tekemiseen.

Kakkoslevyllehän tuon dokkarin olisi voinut hyvinkin sujauttaa, mutta meneehän noinkin.

horrendous kirjoitti...

Tällä kertaa et selvästi jäänyt liian pitkäksi aikaa pohtimaan Rosemaryn painajainen -kirjan ostamista! :)

Tuoppi kirjoitti...

Juu en. Etenkin kun sain samaan syssyyn jatko-osankin hankittua.

Jessus kirjoitti...

Rosemaryn painajainen on kyllä erinomainen kauhuromaani, yksi omia suosikkejani. Jatko-osa on sekin ollut ostoslistalla jo kauan.

Parén "Space Fury" vaikuttaa herkulliselle löydölle, menee omalle hankintalistalle myösen.

"Assault on Wall Street" on todellinen ylläri ja Lundgrenin "Sweepers" taasen aika perinteistä b-action jyystöä. Itsenikin pitäisi vihdoinkin saada ko. leffa päivitettyä DVD- formaattiin.

Hienoja lisäyksiä kokoelmaasi!

Tuoppi kirjoitti...

Minä tuossa kerran jo missasin kirpparilla tämän Rosemaryn painajaisen, ja se harmitti. Onneksi sain uuden mahdollisuuden aikasta nopeasti. Samalla sain sitten hommattua tuon jatkokirjankin. :D

En ole vielä uskaltanut ryhtyä tuota Avaruusraivoa katsomaan, mutta oletan sen olevan huonolla tapaa hyvä, heh.

Katselin tuon Assaultin ja kyllähän se aikasta pätevä pätkä oli (ja on). Vähtintään yhtä hyvä kuin Bollin Rampage. Sweepersia en ole ehtinyt tsekkaamaan, mutta lähipäivinä sekin tulee varmasti tutkailtua pois kuleksimasta.

Kiitosta vaan. Itsekin olen tyytyväinen näihin hankintoihini.