sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Päivän VHS-bongaus: Blood on Satan's Claw


Eli kansanomaisemmin Paholaisen kynnet (kulkee myös nimellä Paholaisen nahka). Hyppäsi tänään silmiini, kun aamusella keskustassa kirpparilla poikkesin. Pakkohan se oli sitten pois ostaa, siitäkin huolimatta, että nauha itsessään saattaa olla täyttä ryppyä, tai sitten siihen on joku mennyt hetken mielenhäiriössä nauhoittamaan Salkkareita päälle. Pelkkä ajatuskin tuosta viimemainitusta puistattaa minua isosti. Hrgh!!

Noh, mikäli nauha osoittautuu sudeksi, niin kansipaperi sentäs on ehjä ja samalla sen verran erikoisen näköinen, että sen ajattelin kyllä erikseen säilyttää kansipaperikokoelmaani varten. Ja nyt jos sallinette laitan nauhan pyörimään, toivoen ohessa parasta, peläten samalla pahinta.

6 kommenttia:

Franco kirjoitti...

Jummelaade, legendaarista Kauhu-Kino-sarjaa! Mullakin pitäis olla jossain tää kassu, samoin kuin Norman J Warrenim Prey. Löytyykö sulta muita nimikkeitä tästä sarjasta? Niitä julkaistiin ainakin 7 kpl. Ja kansitaide joka julkaisussa myös upeaa..

...noir kirjoitti...

Hieno löytö.

Työpaikkani läheisyydessä olevalla kirpputorilla ja mitä väliä sillä on missä se on, mutta siellä kuitenkin on viime aikoina näkynyt useampikin kiinostava vanha videojulkaisu, mutta pentele vie kun pari niistä ostettuani olen tullut siihen tulokseen etten oikein uskalla ostaa kyseisen pöydänpitäjän tarjokkaita, sillä molemmat ostokseni osoittautuivat kunnoltaan kuolleiksi. Toisesta kasetista irtosi vaivalloisen katselun jälkeen kirjaimellisesti nauha ja se hajosi melkein samanlaiseksi tomuksi kuin Donovan Viimeisessä ristiretkessä. Joten näiden merkkien perusteella epäilen loppujenkin kasettien olevan samaa kuntoluokkaa ja se on ikävää, sillä kovasti tekisi mieleni investoida niihin muihinkin, mutta en haluaisi syytää rahojani viemäriin.

Occo kirjoitti...

Tätä kantta en ole tainnut nähdäkään, ihan esteettinen.

Tuoppi kirjoitti...

Tällä hetkellä löytyy vain tuo. Mutta en pistäisi pahitteeksi vaikka ne muutkin jostakin löytäisin. Tuppaavat vain olemaan kiven alla nykysin moiset nauhat. Vaan jos Titanicin, Ransomin tai Jerry Maguiren itselleni halajaisin, niin niitä kyllä löytyy hyrymykkä joka puolelta. :D

Tuoppi kirjoitti...

Kiitos.

Ne nauhat joita itse olen bongailut eivät ole tomuksi sentäs muuttuneet, mutta kaikkea muuta vastaan kyllä on tullut. Yleensä enimmäkseen näitä päälle nauhoitettuja juttuja, jolloin nauhan sisältö on ollut jotakin aivan muuta kuin pitäisi. Tai sitten niitä nauhoja, jotka jumittavat kelojensa puolesta totaalisesti. Siksi olen tullut hieman varovaisemmaksi, kun kirpparilta veehooässiä ostomielessä bongailen...

Tuoppi kirjoitti...

Onhan se sitä todellakin.