sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Päivän unimonsteribongaus: Freddy Krueger
Viikon blogipakoilun jälkeen lienee jälleen kerran syytä palata takaisin ruotuun. Kirpparilla poikkesin aamutuimaan. Leffatarjonta oli sen verran kuivahko, että keskityin etsimään jotakin muuta. Kuten leffa-aiheista oheiskrääsää. Tuossa vieressä komeilee todiste siitä. Hieman kehno kuva, mutta toivottavasti saatte siitä selvää.

Freddy Kruegerhan se siinä kaikessa karrelle palaneisuudessaan. Freddy's Dead variaatio tuo näyttäisi olevan. Aikas retee vai mitä? Tosin Freddyn ilme ei ole kovinkaan pelkoa herättävä. Enemmänkin muihkeahkon veikeä. Semmoinen pieraisin täydessä hississä eikä kukaa tiedä, että se minähän se olin. Noh, tuohon on nyt tyytyminen, kun muutakaan ei siellä kirpparilla tarjolla ollut. Pääasia, että aiemmin hankkimani Jason Voorheesilla on nyt arvoisensa kiistakumppani, jonka kanssa pistää tarvittaessa rähinäksi oikein isosti.
Postauksen päätteeksi viesti kaupunkilaiselta, jolla on ollut sydämellään sen verran tärkeähköä asiaa, että on päättänyt julistaa sen kaikelle kansalle nähtäväksi asfalttiin ikuistamalla. Enjoy!


4 kommenttia:

...noir kirjoitti...

Varmasti kirjoitti viestinsä nopeasti koska ei ollut aikaa kuhnia.

Tuoppi kirjoitti...

Luultavasti näin.

horrendous kirjoitti...

On kyllä melkoinen ilme Freddyllä. :D

Tuoppi kirjoitti...

On toki,heh.