sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Blader Runner 2049 Prequel Short Film #3 - Black Out 2022 -

2 kommenttia:

Waltsu kirjoitti...

Minulla oli umpeutuva elokuvalippu ja piruuttani ihan ostin sitten paikan tuohon Blade Runneriin ensi viikonlopuksi. En ole nähnyt alkuperäistä enkä tiedä tästä uudestakaan mitään. Joten kauhun sekaisella mielenkiinnolla odotan, että mikäs tämmöinen Blade Runner-jutska ylipäänsä on. Pieni epätoivon parahdus taisi suusta lipsahtaa kun tajusin, että kyseessä on melkein kolmen tunnin elokuva. Mutta mahdollisimman vähän haluan nyt kuitenkin tietää tästä ennen katsantaa. Ylistäviä arvosteluja ainakin saanut ja traileri näytti tosi komealta. Voittaisikohan Deakins nyt viimein Oscarinsa...

Tuoppi kirjoitti...

Eka Blade Runner jakaa porukan kahtia siten, että osa tykkää siitä kuin hullu puurosta. Osa ei sitten niin yhtään. Riippuen tietysti vielä siitä, minkä version nyt on sattunut katsomaan, sillä niitähän nimittäin piisaa liiaksikin asti. Omalla kohdalla kesti muutama katsomiskerta ennen kuin leffasta opin pitämään, joten jos joskus otat katsottavaksi ekan Blade Runnerin, niin olisi hauska lukea mitä siitä tuumailit.

Jatko-osaan suhtaudun edelleenkin varoivaisella varauksella. Trailerit näyttävät ja kuulostavat kyllä hyvältä, vaan leffahan itsessään voi silti olla kehno. Aika näyttää jahka sen katsotuksi saan onko niin vai ei.