lauantai 7. huhtikuuta 2018

Killing Hasselhoff (2017) aka Celebrity Death Pool aka The Hangover Part 4

Kuvaus: Yökerhoa pyörittävä Chris Kim (Ken Jeong) on pahemassa kuin pulassa. Rahat on loppu-slut ja siltikin koronkiskuri Wassersteinille (Will Sasso) pitäisi jostakin nyhjäistä vaivaiset 400 000 dollaria riihikuivaa kahisevaa. Hätä on siis suuri, mutta onneksi keino tilanteen ratkaisemiseksi on sekin lähistöllä. Jo useamman vuoden ajan Chris on nimittäin ottanut osaa "Kuka julkkis kuukahtaa tänä vuonna"- kisaan, veikaten järjestäen nallin napsahtavan itsensä Ritari Baywatch Ässän, David Hasselhoffin (David Hasselhoff) kohdalla. Toistaiseksi näin ei kuitenkaan ole käynyt, vaan rahakas palkinto on mennyt joka ainut kerta sivu Chrisin suun. Tänä vuonna siihen tulisi kuitenkin muutos. Palkkiorahojen toivossa Chris ottaa tehtäväkseen tappaa The Hoff ihan itse ja omin käsin. Suureksi harmikseen Chris havaitsee pian, ettei toisen ihmisen likvidoiminen olekaan niin helppoa kuin hän aluksi kuvitteli. Ei etenkään silloin, kun kohteena sattuu olemaan David Hasselhoff...

Tuomio: Killing Hasselhoff on showpainiorganisaatio WWE:n tuottama antikomedia, jonka parasta antia on yllättäen The Hoff itse. Mies osaa selkeästi edelleenkin nauraa itselleen ja maineelleen, ja sitähän tekee tässäkin leffassa, vaikka katsojia ei välttämättä niin kovin nauratakkaan. Mukana menossa The Hoffin ja Ken Jeongin lisäksi nähdään muitakin "julkimoita" kuten Jon Lovitz, Justin Bieber, Michael Winslow sekä Gena Lee Nolin. Hulk Hogankin oltaisiin nähty, mutta hänen kohtauksensa leikattiin kaikki pois rasisimia sisältävien lausahduksiensa vuoksi.

2 kommenttia:

...noir kirjoitti...

Traileri ei naurattanut, mutta Hasselhoffin vuoksi tämän voisi katsoa. Joskin en voi sietää Ken Jeongia ja se saattaa estää elokuvan koskaan päätyvän katseluvuoroon.

Tuoppi kirjoitti...

Komediaa kun tehdään, niin olisihan se suotavaa, että vitsit naurattaisivat. Nykyisin tuppaa vain olemaan järjestäen päinvastoin.