lauantai 9. kesäkuuta 2018

Päivän boksibongaus: Ten Nights of Terror

Viimeaikoina olen enimmäkseen keskittynyt bongailemaan VHS-nauhakkeita, joten erinäiset DVD ja Blu-Ray bongailut ovat siten jääneet isosti paitsioon. Tänään tuohon kaavaan tulee kuitenkin pienoinen muutos, sillä aamuisella divarireissullani onnistuin nappamaan matkaani tuon vieressä näkyvän boksin, joka pitää sisällään 10 kipaletta vallan kauhean pelottavia kauhistelupätkiä...

Death at Love House
Snake People
Horror Hotel
Indestructible Man
Dominique is Dead
Nightmare Castle
Invisible Ghost
Carnival of Souls
Wolfman
Track of the Moon Beast

Näissä bokseissa tuppaa olemaan semmoinen ongelma, että ne pitää järjestäen sisällään aikalailla samoja leffoja, jotka löytyvät joko toisista vastaavista lotjuista, tai sitten ne löytyvät hyllystä ennestään yksittäisinä kappaleina. Tässäkin hankinnassani on jokunen elokuvallinen tuotos, jotka minulta aiemmin jo löytyvät. Onneksi mukaan mahtuu kuitenkin isompi määrä sellaisia, joita en ennestään omista, tai ole edes nähnyt, joten ei tämä sinänsä ollut turha ostos. Varsinkin kun sain sen puoleen hintaan alkuperäisestä. Eli ihan kohtuu hyvä ostos siinäkin mielessä.

2 kommenttia:

...noir kirjoitti...

Näiden boksien plussana on usein se, että public domainista huolimatta moni elokuvista on sellainen jota ei ihan joka nurkalta löydä (paitsi Carnival of Souls) ja vaikka osa onkin sitä kamaa joka olisi pitänyt abortoida jo ennen esituotantoa niin on tuossakin kyllä monta sellaista jotka katsoo ilokseen. Miinuksena tosin on se, että vaikka niitä leffoja ei usein ja jokapaikasta löydäkään niin silti ne kaikki samat tungetaan jokaiseen boksiin.

Tuoppi kirjoitti...

Näinhän se hyvin pitkälti usein näiden lootien kohdalla tosiaan menee. Sain silti rahoilleni vastinetta, joten siinä suhteessa ei ole valittamista.