maanantai 30. tammikuuta 2012

The Boys Next Door (1985)


Kuvaus: Pikkukaupungin pojat Bo (Charlie Sheen) ja Roy (Maxwell Caulfield) ovat juuri valmistuneet High Schoolista. Juhlistaaksen tätä historiallista hetkeä kaksikko päättää lähteä viikonlopun mittaiselle road tripille Los Angelesiin. Reissusta tulee kuitenkin kaikkea muuta kuin juhlava, sillä sitä sävyttävät välivaltaiset teot ajavat kaverukset keskelle pimeyden syöveriä, josta paluuta entiseen ei ole...

Tuomio: Rujon väkivaltainen ja äärimmäisen häiriintynyt, mutta samalla paljon puhutteleva kertomus syrjäytymisestä sekä sen vaikutuksista kasvavan nuoren mielentilaan. Erittäin ajankohtainen aihe näinäkin päivinä joita nyt elämme. Sheen ja varsinkin Caulfield vetävät roolinsa läpi hyvin, vaikkakin Sheen on ehkä hitusen epäuskottava syrjään sysätyn teinin roolissa. Lähinnä ulkonäkönsä puolesta....

2 kommenttia:

...noir kirjoitti...

Tätä en muistakaan nähneeni ja nopea vilkaisu kuvaan sai minut aluksi luulemaan kyseessä olevan No Man's Landin.

Caulfieldista tulee aina mieleen Grease kakkonen, jonka minäkin myönnän olevan huono elokuva, mutta silti siinä on jotain sympaattisen hauskaa.

Ja tässä jotain hauskaa. Muistelen aina, että Charles Shaughnessyn roolihahmon nimi The Nanny-sarjassa oli Maxwell Caulfield, vaikka se onkin oikeasti Maxwell Sheffield. Ja Caulfield on vieraillut The Nannyssa, sekä esittänyt aiemmin roolihahmoa nimeltä Shaughnessy. VAU!

Tuoppi kirjoitti...

No Man's Landia en olekkaan nähnyt vuosiin. Pitääpäs etsiäkin se käsiin taas jostakin.

Minulle tulee Caulfieldistä aina mieleen Empire Records, jossa hän esitti itsekeskeistä, uransa ehtoopuolella olevaa poplaulajan ketkua. Erittäin mainiosti vieläpä, ja täysin erilainen rooli kuin tässä arvostelemassani leffassa.

Oho! Aikamoisia yhteensattumia nuo :D