torstai 29. syyskuuta 2016

Tiiseri: Night of the Living Dead - Genesis (2016)

3 kommenttia:

...noir kirjoitti...

Näyttää... öö... joo...

Mielenkiintoisesti Night of the Living Dead näyttää olevan IMDb:n mukaan aika hitti tänä vuonna, sillä tuon ohella siellä on listattu Night of the Living Dead 2 (ohj. Jerome Cloutier) ja Night of the Living Dead 2: Deadlock (ohj. joku Barry Ace, joka profiilikuvassa on jossain wrestlingkuteissa). Näistä Deadlock koostuu ilmeisesti ainakin osittain alkuperäisen elokuvan kuvamateriaalista ja on jopa itsensä Romeron siunaama projekti. Miksi?

Tuoppi kirjoitti...

Hauskat zombbarikotivideot. Se tuosta meikälle tuli ekana mieleen. Judith O'Dea parka mihin oletkaan itsesi sotkenut...

Miten voi olla kaksin kappalein Night of the Living Dead 2:sia? Universumi ei kestä moista millään, joten toivoa sopii, että ne kumoavat toisensa, ja katoavat jonnekin josta paluuta ei ole.

Pikainen googletus Barry Acen suhteen paljastaa miehen olevan showpainija, näyttelijä, promoottori, tuottaja, Horror Host, entinen manageri ja erotuomari. Ja nyt näköjään noiden lisäksi vielä ohjaajakin. Ammatteja kaverilta siis löytyy vaikka ja kuinka, mutta miten mahtaa olla ammattien taitamisen laita?

Tuoppi kirjoitti...

Ai niin... miksikö? Noh rahan takia, vaikka en kyllä usko, että noilla kakkosilla kaksisesti rahaa tehdään. Kaksi euroa ja hilut päälle korkeintaan.