keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Päivän DVD-bongaus: American Samurai

Uusi vuosi aloitellaan kevyesti leffalöydön merkeissä. Tänään myrskytuulta uhmaten tulin poikenneeksi vaihteen vuoksi divarissa, ja sieltä lähti kiireenvilkkaa mukaan tuo viereisessä kuvassa näkyvä Cannon Films klassikko. Harvakseltaan vastaan tuleva sellainen vieläpä. Hulluhan sitä olisin ollut, jos en sitä matkaani olisi sieltä haalinut.Sitä kun ei koskaan tiedä, koska seuraava mahdollisuus eteen avautuisi

Mukaan lähti ohessa myös Lorenzo Lamasin tähdittämä Midnight Manin levyllinen variaatio. Hyvä niin, sillä VHS-julkaisuni kunto olikin aika kehnonlainen.


2 kommenttia:

...noir kirjoitti...

Mainio löytö ja elokuva jota olen itsekin haikaillut jo pitkään uudelleennähtäväksi. Taisi aikoinaan olla ensimmäinen leffa jossa näin Mark Dacascosin.

Tuoppi kirjoitti...

Harmittavasti tätä ei paljoakaan tunnu liikkuvan, joten sen löytäminen on hyvin pitkälti tuskaisen hankalaa. Tänään ajoitus osui onnekseni kohdalleen.

Ensimmäinen Dacascos leffa taisi omalla kohdalla olla Crying Freeman... tai Drive. En muista tarkkaa kumpi, mutta toinen noista se kuitenkin oli.