keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Hannibal Lecter tekemässä paluuta

Entertainment Weeklyn mukaan maailman kuuluisin kuvitteellinen kannibaali, Hannibal Lecter, olisi tekemässä paluuta ihmisten ilmoille. Tällä kertaa tosin television puolelle tv-sarjan muodossa.

EW:n julkituomien tietojen mukaan Pushing Daisies-sarjan luoja, Bryan Fuller, kehittelee paraikaa Hannibalin seikkailuja sarjamuotoon, televisiojätti NBC:n hoitaessa valmiin tuotteen esittämisen.

Hannibal the Cannibalia ovat elokuvissa esittäneet niin Brian Cox (Manhunter), Anthony Hopkins (Silence of the Lambs, Hannibal, Red Dragon) sekä Gaspard Ulliel (Hannibal Rising). Sarjaversion Hannibalin henkilöllisyys on toistaiseksi vielä hämärän peitossa...

4 kommenttia:

pippariina kirjoitti...

No mutta tämähän vaikuttaa mielenkiintoiselta. Harmi vain että Sir Anthony Hopkins ON se ainut oikea Hannibalin näyttelijä, mutta jos sen unohtaa niin.. kyllä. Toivon pitäväni sarjasta.

Tuoppi kirjoitti...

Hopkinsia on kyllä Lecterinä vaikea ohittaa. Mutta ei se mikään mahdottumuus kuitenkaan ole. Hyviä näyttelijöitä kun riittää televisionkin puolella ihan kiitettävästi näinä päivinä nääs.

Ainoa mikä minua tuossa jutussa hämää isommin on, että projektin takana on NBC. Se kanava ei järin hittejä ole viime vuosina takonut, joten saapas nyt sitten nähdä kuinka tässä käy...

...NOIR kirjoitti...

Minä kun en ole näiden Lecter-elokuvien suurimpia faneja ja ainoa josta oikeasti pidin oli Manhunter (jossa on muuten aivan pirun hyvä soundtrack), joten hirveästi en välitä kuka häntä tv-sarjassa esittäisi. Tosin se esiosan nuorukainen oli aika kauhea. Joten jos nyt sattuisin tulevaa sarjaa katsomaan, niin toivon mukaan siinä on joku sanoisimmeko enemmän elämää nähneen näköinen tyyppi pääosassa.
Itse asiassa minulle on tullut aina tuosta esille laittamastasi kuvasta mieleen John Lithgow mieleen ja hän olisi näyttelijä varsin hyvä valinta.

Tuoppi kirjoitti...

Lithgow saattaisi hyvinkin vetää onnistuneen roolin Lecterinä. Aikasta hyytävä on meinaten mies ollut kun psykopaattia on päässynnä elokuvissaan esittämään. Kannatan tätä ehdotustasti 100 rosenttisesti...