maanantai 7. toukokuuta 2012

Movie Monday - Oheistuote

Movie Monday ja oheistuotteet. Kyllähän minulta sellaisia löytyy. Ei kovin paljon, mutta kuitenkin. Seuraavassa kuvallinen kavalkaadi siitä, mitä kaikkea roinaa meikäläiselle on vuosien varrella kertynyt...

Naamarit eri varalärväkkeet. Ihan vaan sen takia, että omani alkaa olemaan käytössä jo sen verran kulunut.


Pelejä pelattavaksi. Noiden lisäksi löytyy myös erinäinen määrä Bond-pelejä, Scarface, Lego Indiana Jones, Indiana Jones and the Staff of Kings, The Terminator: Dawn of Fate, The X-Files: Resist or Serve, Star Trek Voyager: Elite Force, Star Trek: Judgment Rites ja jokunen muukin.


Kirjoja luettavaksi.  Ihan kaikkia en jaksanut kaivaa näytille. Noiden lisäksi löytyy erinäisiä elämänkertoja, jokunen The X-Files pokkari, pari Indiana Jones vastaavaa sekä muutama Star Trek opus, joista mielenkiintoisin on ehdottomasti tämä. Niin ja muutama Tarantinon kässärikin löytyy kirjallisessa muodossa....


Tähän loppuun heitä vielä pari kuvaa, jotka edustavat osastoa sekalaista sälää....8 kommenttia:

...noir kirjoitti...

Huippua!

Pitäisi muuten hankkia jokin digikamera (mutta kun en haluaisi hylätä filmikameraa), ihan vain tälläisiä juttuja varten, kun saisi kätevästi näytettyä kaikenlaista aiheeseen sopivaa sälää. Nytkin olisi kovasti tehnyt mieli näytellä sitä ikivanhaa Indy-julistetta ja niitä leffapaitoja. Kirjoja ja sarjakuvia.
Tosin ei ehkä makeaa mahan täydeltä.

Tuoppi kirjoitti...

Syö vaan penteleesti pattereita tuo minun digini. Sen saisi toimimaan verkkovirrallakin, mutta en tiedä missä sekin piuha tällä hetkellä oleskelee. Mutta muuten ihan kätevä kapistuu juu.

Juu, ihan kaikkea en itsekkään näytille heitellyt. Liian pitkä postaus olisi tullunna, jos niin olisin tehnyt...

Pia kirjoitti...

Khuul :D

Tuoppi kirjoitti...

Pia: Höhöö :D

Mörri kirjoitti...

Mullakin on nuo universal-figuurit. Sain ne kavereilta, joiden "aikuiseen" kotiin ne ei sopineet. Paketissa olleet dvdt oon ostanut irtona.

Mulla muuten eka digikamera söi yhdessä illassa patterit loppuun, kunnes ostin ladattavat semmoiset, joita tarvis ladata vain 3-6kk välein, kuitenkin silloin kamera oli lähes päivittäisessä käytössä.

Pitäis huomenna jaksaa kuvata ite tämmönen entry, kunhan saan tehtyä jonkunmoisen listan ensin mitä omistan.

Tuoppi kirjoitti...

Mörri: Mikäs tämmöinen aikuinen koti oikein on? Jos minä saisin päättää, niin nuo kolme patsasta pitäisi löytyä joka kodista, oli se sitten olevinaan aikuinen tai ei, heh. Omani muuten löysin kirpparilta...

Jep. Täytyy hommata ladattavat patterit kanssa jahka köyhtymästä lakkaan. Halvemmaksi taitaa tulla sillä keinolla tuo kuvaaminen.

No niin. Siinä sitä puuhastelua riittääkin sitten hetkeksi jos kohta toiseksikin...

horrendous kirjoitti...

Nuo monsteripatsaat on kyllä hienot, kadehdin. Jätin ne joskus ostamatta, vaikka niitä olisi saanut aika halvalla jostain alekorista. Miksi en ostanut niitä!?

Tuoppi kirjoitti...

Horrendous: Minä käytin tilaisuuden heti hyväksi kun nuo patsaat kirpparilla näin. Luultavasti eivät siellä enää seuraavalla kerra olisi olleet, jos olisin passanut ostosuoritukseni nääs :D