lauantai 19. toukokuuta 2012

Ryan Reynolds ehdolla Highlanderiksi

Highlander riimeikin suhteen on viimeaikoina ollut sen verran hiljaista, että moni on varmasti luullut koko projektin tulleen jo haudatuksi. Näin ei kuitenkaan näyttäisi olevan, sillä Varietyn mukaan Lionsgate-Summit on nyt omien sanojensa mukaan löytänyt sopivan kaverin esittämään Connor MacLeodia. Kenet te kysytte? No Ryan Reynoldsin tietysti.

Mitään varsinaista tarjousta Reynoldsille ei ole esitetty, mutta alustavia keskuteluja on jo käyty ja molemmat osapuolet ovat erittäin kiinnostuneita työskentelemään yhdessä. Reynoldsin kerrotaan kuitenkin harkitsevan samaan aikaan muitakin vaihtoehtoja, joten hänen saamisensa tämän riimeikin päästarbaksi on vielä toistaiseksi epävarmaa.

2 kommenttia:

...noir kirjoitti...

Minä en ole mikään Ryan Reynoldsin fani, joskaan en varsinaisesti inhoakaan,,, ainakaan syvästi inhoa häntä, mutta toivon syvästi ettei Reynoldsia Higlanderissa nähdä. Mies oli jo Bladessa, Vihreässä Lampussa ja Wolverinessa, joten eiköhän se naama ole jo aika kulunut tälläisissä sarjakuvamaisissa leffoissa.
Yhtä yllätyksetön valinta olisi Christian Bale.

Burt Reynolds olisi kova veto

Tuoppi kirjoitti...

Mitäs muita Reynoldseja sitä vielä on kuin nuo kaksi?

Jännä juttu muuten tuo Blade, Reynolds ja Wolverine. Bladessa kaveri oli koko ajan äänessä aina ärsyttävyyksiin asti. Väliin teki mieli ampua töllö hajalle niitä huonoja letkautuksia kuunnellessa. No sitten Wolverinessa kaverille annetaan rooliksi Deadpool, jonka pitääkin olla koko ajan äänessä. Mutta mitä tekevät leffan tekijät? Sulkevat hänen suunsa tikein, pilaten samalla koko Deadpool hahmon totaalisesti. Go figure...

Joo, ja ei Reynoldsia Highlanderiksi. Jos joku niin Thomas Jane, joka ilmeisesti on Lambertin kadonnut kaksoisveli Amerikoista.... tai sitten ehdottamasi Burt :D