sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Päivän kirpparilöydöt

Läjä erinäisiä VHS-nauhoja....


P.S. Tämä on jo kuudes perättäinen postaus ilman kommentteja. Jumalan tähden sanokaa nyt joku edes jotakin. Hullummaksihan tässä kaikessa hiljaisuudessa tulee....

6 kommenttia:

...noir kirjoitti...

JotakinHah!

Tuossa on useampi sellainen leffa josta olen lievästi kateellinen, mutta sellainen ei ole Pahan Yön Sadut. Jostain syystä se on on tullut pariinkiin kertaan ostettua ihan pelkästään sen vuoksi, että sen kansikuva teki muksuna vaikutuksen, mutta valitettavasti itse leffa ei niin tehnyt.

Ihmispeto näyttää tosi makeelta.

Tuoppi kirjoitti...

The silence... it's broken... :D

No juu. Kannen perusteella minäkin sen ostin. Eikä muuten olisi ensimmäinen (eikä varmaan viimeinenkään) kerta kun kansi on saanut minut hoopotettua tekemään ostoksen. Noh, täytyy tuo leffa kuitenkin katsoa pois, kun kerran ihan euron siitä maksoin... :D

Ihmispeto voi näyttää makeelta, mutta muistelen sen olevan varsin katkeran makuinen tekele. :D

...noir kirjoitti...

Joo, mutta minkäs sille voi kun joissakin leffoissa on niin pirun hienot kannet. Usein käykin niin, että jos leffa on niin surkea, että heitän sen pois, niin säästän sen kannen ja niitä leffakansia onkin kertynyt aikamoinen kokoelma.
Itse asiassa olen säästänyt joidenkin kasettien kansipaperit jo siksikin, että sitten kun kirjoitan kyseisestä leffasta, niin vaikka katson dvd- tai blu-version, niin mielummin laitan kuvavalintana esille sen vhs-kannen.

Tuoppi kirjoitti...

Tuli noista kansista mieleen, että meillä oli täällä Tampereella aikoinaan divari, jonka omistaja pisti rikki menneistä kassuista kannet talteen juuri samaisesti kuin sinä, mutta vain sillä erolla, että hän taisi myydä niitä sellaisille henkilöille, jotka olivat onnistuneet jotekin tuhoamaan oman kassussa kannen.

Niitä meni kaiketi kaupaksikin ihan kohtuullisesti. Ihmisten koiruuksille kun tuntui nuo kotelot maistuvan vähän liiankin hyvin... :D

Mörri kirjoitti...

Mietin veiköhän joku muinoin mun Piru naapurissa videon ikilainaan, vai oonko nauhottanut päälle. Mainio leffa joka tapauksessa, kymmeniä kertoja tuli katsottua lapsena. The godsend vaikutti imdb:n perusteella aika kiinnostavalle, vaikka pistemäärä ei ole häävi.

Tuoppi kirjoitti...

No voi kehveli. Nuo ikilainaajat ovat kyllä ilkeitä tapauksia. Tuppaavat yleensä vielä lainaamaan juuri sellaisia elokuvia, joista itse pitää oikein erityisesti. Mikähän siinäkin oikein on?

Turha tieto: The 'Burbs on kuvattu samalla Universalin Backlotilla kuin nyt jo päätökseen tullut tv-sarja Täydelliset naiset.

The Godsendia en ole vielä aloittanut katsomaan, sillä Gary Buseyn Act of Piracy ehdin valita tuossa katsottavakseni. Ehkä seuraavaksi sitten The Godsend....