perjantai 18. toukokuuta 2012

Traileri: Piranhaconda (2011)

Syfy jatkaa edelleenkin tutulla ja turvallisella leikkaa/liimaa monsteri meiningillä. Otsikosta ja trailerista voitte varmasti päätellä mikä yhdistelmähirvitys ihmisiä tällä kertaa suihinsa syö. Ohjauksesta vastaa muuten legendaarinen Jim Wynorski ja tuotannosta taas vieläkin legendaarisempi Roger Corman...


Koitin löytää tähän kohtaan synopsiksen, mutta epäonnistuin tehtävässäni. Vaan haitanneeko tuo mitään, sillä aika selvästihän leffan tapahtumat tuosta trailerista ilmi käyvät. Julisteen löysin kuitenkin ja sen liitin sitten totuttuun tapaan tuohon alle. Aika hauska posteri muuten, heh.


Ensi-Ilta SyFy Channel: 16.6.2012

2 kommenttia:

Mörri kirjoitti...

Miten nämä Cormanin tuottamat näyttää aina vaan paskemmilta, vaikka kaiken järjen mukaan kehityksen ja niin myös cgi-tehosteiden pitäis parantua ajan saatossa. Jonkun verran näitä kääme-hai-kroko-ananas-yhdistelmiä kattoneena ja niistä tavallaan nauttineenakin pitää sanoo ett tää ei ainakaan trailerin perusteella kiinnosta nyt yhtään. Ja Madsen, miksi????

Tuoppi kirjoitti...

Minä taidan tämänkin katsoa. Ihan vaan vaikka piruuttanikin. Sen verran kököltä se näyttää ja niin pois päin. Noista cgi-tehosteista... Corman elokuva kyseessä, joten tietokone-efektitkin on tehty halvalla... luultavasti Commodore 64:lla heh.

Madsenilla taitaa olla rahallisia vaikeuksia kun tuppaa itsensä tämmöisiin mukaan....