perjantai 21. huhtikuuta 2017

Navy Seals vs. Zombies (2015) aka Navy Seals: Battle for New Orleans


"There's a suspicious suspect." - Secret Service Agent

Kuvaus: Ryhmä huippuunsa hiottuja Laivaston hylkeitä lähetetään New Orleansiin (siitäkin huolimatta, että tapahtumat sijoittuvat Baton Rougeen) pelastamaan varapressaa väkivaltaisten mielenosoittajien saartamasta rakennuksesta. Paikan päälle saavuttuaan sotilaat saavat kuitenkin kauhukseen huomata, että heitä vastaan vyöryykin mielenosoittajien sijasta laaja lauma (n. 12-13 hlöä) kehnosti maskeerattuja, ihmislihan makuun tykästyneitä eläviä kuolleita, joiden pysäyttäminen onkin helpommin sanottu kuin tehty...

Tuomio: Itsensä ehkä vähän turhankin vakavasti ottava, kaikin puolin tylsähkö toimintaköpöily, johon Amerikan ninja Michael Dudikoffkin on saatu "maaniteltua" mukaan vuokrarahoja kokoon kasaamaan. Mitään ninjamaista mies ei tässä pätkässä kuitenkaan tee, vaan tyytyy sen sijaan kähisemään muutamat hänelle kirjoitetut vuorosanansa armeijan tukikohdan seinien sisältä, kaukana toiminnasta sekä zombeista. Pettymys sinänsä, sillä kaveria fanittavat olisivat varmasti mielellään nähneet miekkosen tositoimissa mättämässä eläviä kuolleita halki, poikki ja pinoon verinen katana kädessään. Mutta kun ei niin, niin ei. Yksi tähti, josta siitäkin on puolet liikaa.


2 kommenttia:

  1. Olenkin ainakin kerran ihmetyllyt sitä ettei Dudikoffista tullut esimerkiksi mitään SYFYn luottonäyttelijää, kun jos ei nyt satu joku Robert Rodriguez taikka vastaava soittamaan niin eipä hän varmaan suurempia tarjouksiaan tule saamaan. Olisi kuitenkin ihan kiva nähdä herraa elokuvissa useamminkin kuin viimeksi vuonna 1988 tai jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisihan se ollut kiva kaveria nähdä vaikkapa yhtenä Expendableseista, sillä kyllähän Dudikoff oli kuitenkin vahvasti osana 80-luvun toimintapätkäkulttuuria. Noh, nyt kun Stallone (ja Ahnuldkin) ovat kumpainenkin jättäneet Expendables 4:sen, niin jospa se avaisi Dudikoffille pääsyn siihen projektiin mukaan.

      Poista

Kommentti olis kiva...