tiistai 11. huhtikuuta 2017

The Bloody Fists (1972) aka Deadly Buddhist Raiders aka Death Beach aka The Bloody Fist aka Dong Kau Tan

Kannessa näkyvä Harvey Dent imitaattori ei esiinny
tässä elokuvassa, eikä liioin esiinny siinä luonnollisessa koossaan.

Kuvaus: Kiinassa raivoaa railakas ruttoepidemia, joka niittää populaa hengiltä kuin pipoa. Siinä missä rutto on sairaus, on aarnioyrtti lääke siihen. Tätä mainittua yrttiä viljelläänkin eräässä pienessä kiinalaiskylässä varsin menestyksekkäästi. Jopa siinä määrin, että huhu tästä ihmelääkkestä on kiirinyt myös nuljujen japanilaisten korviin, ja niinpä nousevan auringon maasta lähteekin liikenteeseen joukkio kovan luokan lähitaisteluexperttejä, tarkoituksenaan ottaa yrttiviljelmät väkivalloin haltuunsa. Se onkin helpommin sanottu kuin tehty, sillä vastaansa keljuhkon katalat nipponin miehet saavat Jang Wu-dipin, pelätyn kung fun salat taitavan yksinäisen soturin, joka on valmis taistelemaan yrttitarhan puolesta viimeiseen mieheen saakka...

Tuomio: Paljon nujakointia, juonta vain nimeksi ja kaiken kruununa kehnon karmeaa dubbausta. Eipä 70-luvun kung fu pätkältä enempää voi vaatia, joten kolme tähteä on tälle juuri sopiva määrä annettavaksi.

3 kommenttia:

Tuoppi kirjoitti...

Ketään kiinnostamattomana tietona heitän tähän vielä sen, että tämän leffan taistelukoreografina toimi Matrixeista ja Kill Billeistä myöhemmin tutuksi tullut Yuen Woo-ping.

...noir kirjoitti...

No mutta tottakai, onhan mukana "Kauko-Idän karateteollisuuden all-star-potkijat"

Tuoppi kirjoitti...

No niinpä.