torstai 6. huhtikuuta 2017

Somewhere Between Mystery and God Lies... The Ninth Configuration

Tuli tehtyä muutama löydös tuossa aamusella. Aloitellaan vhs-nauhakkeilla....

Edit: Noista VHS-nauhoista voisin mainita vielä tässä sen, että niitä oli sinne divariin joku ystävällinen sielu tuonut kolme kohtuu isoa pahvilaatikollista. Eli ihmisillä on nurkissaan vielä niitä, mutta niistä ilmeisesti luovutaan vasta kun on äärimmäinen pakko tai jotain.

Mieli olisi tehnyt ostaa ne kaikki, mutta kun syödäkin pitää ja tilakin alkaa olla niukilla, niin en sitten niitä matkaani tuon enempää haalinut. Enimmäkseen olivat länkkäreitä, näkyi siellä joukossa olleen mm. isokantiset Dirty Harry pätkät koko komeudessaan. Jos vaikka sitten seuraavalla käynnillä... heh.

4 kommenttia:

Graduated Cylinder kirjoitti...

Vänkiä löytöjä ja harvinaisempia länkkäreitä. Piti ihan googlata onko Halloween Camp Asylumin tuotoksia vaan eipä ollunna. Ja kuka ihme on Trevor?

Yhdessä kierrätyskeskuksessa on poistolaarissa usein VHS-kasetteja, enimmäkseen piirrettyjä. Olen niitä poiminut talteen jos vaikka saisi VHS-nauhurin taas otettua käyttöön.

Tuoppi kirjoitti...

En ole Halloween Campia vielä katsastanut, joten en osaa sanoa kuka tai mikä Trevor on. Ainoa Trevor jonka tähän hätään tiedän on GTA V:ssa, joten ehdotan häntä, heh.

Minulla on kolmisen kipaletta nauhureita ihan vain varmuuden vuoksi. Niin ja yksi rikkinäinenkin taitaa jossakin vielä olla.

...noir kirjoitti...

Se positiivinen seikka (ainakin vielä) kirppiksellä olevissa videokaseteissa on se, että vaikka joku olisi vienyt sinne ns. harvinaisempaa kamaa ja tai ylipäätään oman pitkällisenkin keräilyn tuloksen niin aika harvakseltaan niistä pyydetään korkeita summia, vaan se ahneus on enemmänkin jonkin Huudon puolelle jäänyt ilmiö. Useinmiten kun tuntuu, että jostain ihan geneerisestä Con Air-kasetista pyydetään enemmän kuin mistään iskokotelosta vuodelta betamax.

Tuoppi kirjoitti...

Totta. Nuokin nyt hankkimani kassut sain puoleen hintaan, joten siinä suhteessa niiden osto ei lompakon päälle pahemmin käynyt. Huutoa en ole käynyt pahemmin tsekkailemassa, mutta olen kyllä nähnyt muualla noita Con Aireja ja vastaavia myytävän sellaisilla hinnoilla, ettei ne uutenakaan maksaneet sitä hintaa sitten niin millään.