perjantai 14. tammikuuta 2011

First Look: Spider-Man

Klikkaa isommaksi
No niin. Tuossa vieressä näette ensimmäisen kuvan siitä, miltä Andrew Garfieldin esittämän Hämis tulee tulevassa leffassa näyttämään. Miinus maski tosin.

Hieman ovat menneet asua muuttamaan verrattuna Sam Raimin elokuvissa esitettyyn, mutta olihan se odottettavissakin, että niin tulisi käymään.

Ainoa juttu joka minua tuossa asussa hämää, on Hämiksen rinnassa komeileva logo. Se näyttää aivan kamalalta. Söhryltä, josta ei saa mitään selvää. Olisi ehkä kannattanut pitäytyä siinä vanhassa. Sen sentään olisi tunnistanut, toisin kuin tuon mustetahrantestin...

12 kommenttia:

Tiinanen kirjoitti...

Ehkä se on vaan reissussa rähjääntynyt. ;)

Tuoppi kirjoitti...

Paljon mahdollista sekin :D

junik kirjoitti...

Onpas kiiltelevä puku...

Itsepintaisesti olen koittanut viimepäivinä poistaa itseäni googlen käyttäjäraadista siinä onnistumatta. Sen sijaan onnistuin nyt poistamaan sut lukijoistani mikä ei todellakaan ollut tarkoitus. :( Tarkoitus oli saada pikkukuvastani tuo värikäs räkäklöntti pois ja sut lukijan haluaisin edelleen pitää. :)

Tuoppi kirjoitti...

Asu toimii tarvittaessa heijastimena. Noin niinkuin pimeän aikaan ja silleen :D

Googleko sen räkäklöntin siihen on sitten räkinyt? Ilkeää porukkaa kun toisen kuvalle noin menevät tekemään...

junik kirjoitti...

No kun vaan kliksuttelee ja käy kattoo mitä uutta on missäkin ni silleen se menee ja tulee tollanen ihme merkki nenän alle.

Ehkä mä lopetan nyt sitten yrittämisen etten vahingossa kohta poista koko internettiä.

Tuoppi kirjoitti...

Sun pitää olla himpun verran varovaisempi sitten kilkkailuissasi. Tiedä mitä muuta ihmeellistä kuvaasi vielä ilmestyy, jos samalla meiningillä jatkat :D

Sillä tempulla pääsisit ainakin historian kirjoihin. :D

junik kirjoitti...

Äh. Eikö kenenkään muun mielestä googlen ja bloggerin asetukset löydy kamalan hajautetusti vähän sieltä sun täältä... Jos vika on mun päässä, ni joku vois toimittaa mulle vähän uusia ratoja aivosolujen välille.

Sanakirjasta mut löytää ainakin kohdasta Ä niinkuin ääliö.

Tuoppi kirjoitti...

Onhan ne asetukset tosiaan hieman kummallisissa paikoissa. Etsimiseen menee sen takia väliin hermo täysin. Ehkä pieni tarkennus siihen mikä mistäkin löytyy olisi paikallaan...

Ei minun sanakirjastani ainakaan löytynyt...

Raido kirjoitti...

Ärsyttävän ruma puku. Kun katsoo lähempää, se näyttää ihan kumiselta ja logo on yksinkertaisesti RUMA kune ei parempaakaan sanaa löydy. En arvosta, yhtään.

Tuoppi kirjoitti...

Heh, ajattelin antaa puvulle vielä mahdollisuuden. Täytyy nähdä se päivänvalossa vielä. Sitten vasta annan lopullisen tuomion. Logosta olen samaa mieltä. Se on ruma kuin ankanpoikanen... tai jotain...:D

Joku kirjoitti...

Hmm. Minä näen tuossa musteläiskätestissä Cthulhun.

Tuoppi kirjoitti...

Hmmm... pelottavaa?