sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Teräsmies valittu

Tudors- televisiosarjasta tuttu Henry Cavill on nyt sitten menty ja valittu tulevan Snyder/Nolan Superman: Man of Steel (ei virallinen nimi tietääkseni) pätkän Terikseksi/Clark Kentiksi. Näin meille paljastaa elokuvayhtiö Warner Bros. Muita rooliin ehdolla olleita näyttelijöitä olivat muun muassa Brandon Routh, Sam Worthington sekä Smallvillessä nuorta Clark Kentiä esittävä Tom Welling. Itse elokuvan pitäisi lennähtää teattereihimme jossakin vaiheessa kuluvaa vuotta 2012.

6 kommenttia:

junik kirjoitti...

Hmmm... Voi olla ihan hyväkin. Tudorssin perusteella on vaikea mennä päättelemään mitään Supermieheksi sopivuudesta, mutta nyt kun sitä aattelee niin kai se on aika nappivalinta.

Tuoppi kirjoitti...

Minun on vielä vaikeampi hahmottaa kaveria Terikseksi, sillä en ole sitä Tudorssia koskaan katsonut. Noh, aika sen sitten näyttää tekikö Warner oikean valinnan vaiko eikö...

Marja kirjoitti...

Kah, tää löytyi jo sultakin, nopee mies. Kun etin Cavilin kuvaa tuntui, ettei mies näytä yhdessäkään kuvassa samalta mieheltä. Diversity?

Tuoppi kirjoitti...

No siitä nopeudesta ny sillai tiärä. :D

Kaippa se erinäköisyys noissa photoissa kuuluu ammatin kuvaan. Näyttelijä kun on ja melkein aina joku rooli päällänsä.

Anonyymi kirjoitti...

Tulossa on merenneitoja, zombeja ja muuta yliluonnollista, ootan tätä:
http://www.youtube.com/watch?v=U6R2h396BBE

:)

Tuoppi kirjoitti...

Jep niin odotan minäkin. Se kolmas osa kun jätti hieman karvaan maun suuhun. Tämän neljännen Piratesin on pakko olla parempi. Ja onhan se, sillä mukanahan keikkuu Ian "Lovejoy" McShane Mustapartana. Laatunäyttelemistä siis luvassa.