maanantai 24. tammikuuta 2011

Matrix 4 ja 5 tulossa

Näyttelijä Keanu Reeves on varsinainen lörppö. Kaveri on nimittäin mennyt lontoolaisessa taidekoulussa paljastelemaan, että neljäs sekä viides Matrix- seikkailu olisivat tuloillaan lähitulevaisuudessa.

Reevesin mukaan Wachowskin veljekset olisivat kaikessa hiljaisuudessa työstäneet näitä kahta jatko-osaa, joissa Neo (Keanun hahmo) nähtäisiin oikein 3D-versiona. Samaan hengenvetoon hän vannoo tulevien jatkisten mullistavan actionleffojen koko genren.

No jopas! Wachowskit meinaavat näköjänsä heittäytyä vallan mahdottomiksi näiden vielä tekemättömien Matrixiensa suhteen. 3D kuvausoppiakin ovat jo kuuleman mukaan saaneet. Oikein itseltään James Cameronilta vieläpä.

Ihan heti näitä Matrixeja ei teattereissamme kuitenkaan nähdä, sillä wackot veljekset aikovat ensin kuvata Cloud Atlas-nimisen pätkän.

2 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Mäkin luin tästä jos mistä saitilta, vielä ilmoituksen siitäkin, että huhu on potaskaa. Totta tai ei, toivottvasti näitä ei koskaan päästetä tuotantoon.

Tuoppi kirjoitti...

Näin minäkin toivon. Eiköhän Matrixin viehätys kuopattu aikalailla kehnon kolmosen kohdalla. Eikä se kakkonenkaan nyt niin kummonen ollut...