sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Traileri: Your Highness (2011)

Olpa kerran prinssi, Fabious nimeltään. Hän uljas ol, rohkeakin, ja hyvä käytökseltään. Taisteluissa monissa hän niitti kunniaa, mainetta ja mammonaa, kasvattaen legendaa.

Vaan olpa prinssi toinenkin, veli Thadeous onneton. Tomppeli, täys luuseri, mies aivan ponneton. Viini, laulu, naiset ne hälle kelpasi, asioista tärkeistä hän viis veisasi.

Mut tarinamme tää ei täydellinen ois, ellei itse pääpahista mukaan kehiin tois. Velho varsin ilkeä ol Leezar luonteeltaan. Pahat teot, tihutyöt luontui tuosta vaan. Kidnappas Belladonnan, Fabiouksen morsion. Tietäen, ettei tekonsa ois aivan kostoton.

Suunnitelman laati prinssi vihainen. Hän prinsessansa poloisen kun halus heti takaisin. Apurikseen veljen sai, tuon tavan tomppelin. Yht matkaa reissuun linnastaan kaksikko lähtikin. Mutta kuinka sitten kävikään, se trailerist ei näy. Vaan huolissas sä suotta oo, hyvin täs viel käy.
Teattereihin kun tulee tää, ei mikään epäselväks silloin jää.    


Trailerin perusteella näyttäisi siltä, että tekijät ovat menneet ja yhdistäneet parhaat palat niin Prinsessan ryöstöstä kuin myös Ritarin tarinasta. Se ei välttämättä ole huono juttu, mutta hitunen omaperäisyyttäkään ei olisi ollut pahitteeksi...

Ensi-ilta: USA 8.4. 2011, Englanti 13.5. 2011, Suomi ????

PS. Älkää pelätkö. En aio riimitellä enää tämän jälkeen. Tuon keksiminen kun oli yhtä tuskaa. Eikä se sitäpaitsi ole kovin kaunista luettavaa muutenkaan. Joten ehkä on parempi jättää moinen lyriikka niille, jotka sen todella taitavat. :D

PPS. Kiitos Raidolle kyseisen trailerin toimittamisesta sähköpostiini...

4 kommenttia:

Raido kirjoitti...

Hoh! Aikas tyylikästä riimittelyä alkuun :D Tuollaisen kirjottaminen tosiaan kuulostaa hyvältä idealta mutta aina siihen saa uppoamaan yönpikkutunnit :D

Tuoppi kirjoitti...

Juu. Ajattelin tuommoisen riimitellä, kun se tuntui jotenkin loogisemmalta ja teemaan sopivammalta. Mutta toista kertaa en kyllä moiseen ryhdy. Liiaksi aikaa vievää puuhastelua nääs.

Marja kirjoitti...

Hiaano runo, oikein sykkinyt suoni... Koska tykkäsin Pineapple expressistä niin sen syyllä menen tämänkin katsomaan. Red Band traileri vaan antoi ensin aika ääliömäisen kuvan elokuvasta.

Tuoppi kirjoitti...

Olisipa vain sykkinyt kirjoittamishetkellä hieman nokkelammin. Jouduin tuota tekstiä nimittäin rukkaamaan jälkeenpäin useammin kuin yhden kerran... :D