maanantai 10. tammikuuta 2011

Traileri: Limitless (2011)

Tässä Neil Burgerin uutukaisessa Bradley Cooper esittää Eddie Morra-nimistä kirjailijaa, joka nautittuaan pilsun vielä kokeiluasteella olevaa lääkettä, huomaa hallitsevansa omaa aivotoimintaansa 100 prosenttisella tehokkuudella. Tästä johtuen hän oppii kaiken näkemänsä ja kuulemansa silmänräpäyksessä ja salamaakin nopeammin.

Koko maailma on yhtäkkiä Morranin otettavissa, ja pian mies nouseekin pilleripöhnässä hankkimiensa tietojen ansiosta pörssimaailman huipulle. Samalla hänestä kiinnostuu kovanluokan pisnismiehenä tunnettu Carl Von Loon (Robert De Niro), jolla on omat rahakkaat suunnitelmansa Morranin suhteen.

Mutta sitten kaikki alkaa mennä pieleen. Ja pahasti. Pillerivarasto hupenee ja joukkio verenhimoisia tappajiakin ilmaantuu kannoille sapeleita kalistellen. Kuinka Morranin lopulta käy? Se selviää elokuvan saapuessa valkokankaillemme huhtikuun eka kuluvaa vuotta....


Ensi-ilta: Suomi 1.4.2011

4 kommenttia:

junik kirjoitti...

Hmmm... mun mielestä tuo kässäri kuulostaa jotenkin tutulle. Ei sillä että pillereistä saatavaa neroutta ois aiemmin ollut jossai, mutta jotain tämän tapaista kuitenkin. Olikos kyseessä komedia, jännäri vai mikä? De Nirohan nyt voi olla vaikka minkä tyyppisessä leffassa vaan kun taas jotkut näyttelijät ovat jämähtäneet tiettyyn genreen.

Tuoppi kirjoitti...

Saatat olla oikeassa tuossa. Jotenkin tuosta tulee väkisinkin mieleen 60-luvun (ja 70-luvunkin) Disney leffat. Yhdessä niistä Kurt Russell sai sähkärin tietokoneesta ja hänestä tuli hetkessä kävelevä sellainen...

Joku kirjoitti...

Kuulostaa pilleripöhnässä kehitellyltä kässäri-idealta siitä, mitä tapahtuu, kun pillerit loppuvat... metaforinen liskojen yö.

Tuoppi kirjoitti...

Heh, taitaa olla siinä kohtaa enemmänkin kuin vain metaforinen tuo mainitsemasi matelijayö :D