tiistai 4. tammikuuta 2011

Best Worst Movie (2009)


Kuvaus: Dokumentaarinen katsaus maailman parhaaksi huonoksi elokuvaksi tituleeratun Troll 2:sen teosta, ja siitä mitä siinä esiintyneille näyttelijöille kuuluu kaksivuosikymmentä leffan valmistumisen jälkeen.

Tuomio: Niille, jotka ovat Troll 2:sen jo nähneet, tämä dokumentti on MUST SEE! Niille, jotka taas eivät... What the hell is wrong with you?! Go find it, watch it, and watch this document right after it. I guaran-damn-tee you won't be disappointed....

10 kommenttia:

junik kirjoitti...

:D
Mitä toi guaran-damn-tee on? minkä makusta teetä? Mä kun luulin että oot vaan kahvi-ihmisiä. (Junou kahvi-ihminen, samaan tapaan kuin vaikka palkokansa...)

Tuoppi kirjoitti...

Hiton hyvän makuista teetä tiätysti :D

Hahaa, mutta mitäs jo olenkin palkokansaan kuuluva kahvi-ihminen?

junik kirjoitti...

Kuule palkokahvi-ihminen, löytäisitkö sieltä jostain asetuksistas sellasen kohdan missä kommenttikenttään kirjoitettaessa löytyis sieltä vierestä boksi mihin ruksin laittamalla voi kirjoittaja päättää sen seurataanko postaukseen tulevia muita kommentteja ja vastauksia automaattisesti. Tulis siis ilmoitus sähköpostitse ruksin laittaneelle. Jos tykkäisit tuollaisen toiminnon sallia? :) Muuten menee helposti vastaukset hukkaan jos ei muista mihin on kommentoinut ja mitä pitää seurata.

Tuoppi kirjoitti...

Missäs siellä sellainen on? Minen löydä? Avuton kun olen...

junik kirjoitti...

Nyt kun aloin kattelemaan niin en löydä minäkään. Oletin että kommenteista tai asetuksista löytyis mutta ei löydykään...

junik kirjoitti...

...kumma juttu, vastasin jo kerran mutta meni ilmeisesti hukkaan... vai näinköhän vain unta. Jatkokommentointi -teksti tulee kun on määritetty kommentointi avautumaan erilliseen ponnahdusikkunaan, mutta sitä vastaava on tilaa sähköpostitse tässä versiossa. Kai. Eli ei mitään toimenpiteitä vaadi sulta, olin vain sokea ja ymmärrystä vailla... :)

Tuoppi kirjoitti...

No onpas metka systeemi sitten tuokin. Jospa se nyt sitten tästä lähtisi toimimaan kuiteskin tai jotain :D

junik kirjoitti...

Niioh. Ehkä onkin toiminut kokoajan, pätkii vaan mun omassa päässä.

Joku kirjoitti...

copy/paste: "kumma juttu, vastasin jo kerran mutta meni ilmeisesti hukkaan... vai näinköhän vain unta."

A. Paljonko guaranaa siinä teessä on?
B. Does that mean I will be appointed?

Tuoppi kirjoitti...

A: Paljon
B: JuuEi